Me rastin e 110 vjetorit të pavarsisë u mbajt edicioni i 11të i maratonës Shkodër Ulqin.

Maratona e pavarsisë u themelua në vitin 2012 me rastin e 100 vjetorit të pavarsisë së Shqiperisë nga atdhetari Guri Muçaj,

Maratona Shkodër-Ulqin kët vit u organizua nga OJQ Kultura fizike Ulqin me mbështetjen e fondacionit Trojet tona dhe sponzorëve.

Ja dhe fituesit e MARATONËS SË PAVARSIS SHKODER-ULQIN 2022.

Mashkujt:

Vendi i I – rë : ILIR KËLLEZI

Vendi i II -të: BLEDAR MESI

Vendi i III -të: RAGMI IBRAHIMI

Femnat:

Vendi i I – rë : BELINDA RUÇAJ

Vendi i II – të: ZHANETA RUÇAJ

Vendi i III -të: SHPRESA HADANI

Urime fituesve.

Learn More

Related Posts

2024 Golf Outing Photos

2024 Golf Outing Photos

We would like to thank all participants, doners and sponsors for making this years golf outing a success, hope to see you all next year. Photo by: Endrina Berisha

read more

0 Comments