Fillon stervitjen grupi i vogëlusheve në shkollën e volejbollit

Mbrëmë KV ”Barbana” filloj regjistrimin e grupmoshës më të vogël të cilat do të sterviten tri herë në javë. Disa nga këta vajza, ata pak më të rriturat, do të kenë mundësinë menjëherë që nga muaji mars të marrin pjesë në garat javore që do të mbahen në Podgoricë në kuadër të ligës së minivolejbollit.

Poashtu KV ”Barbana” njofton se regjistrimet vazhdojnë edhe ditëve në vazhdim, çdo të henë, merkurë dhe të premte nga ora 17, kur edhe fillojnë stervitje, në sallën e SHF ”Bedri Elezaga” në Katërkollë.

Çdo gjë: PA PAGESË.

Suksese për vogëlushet tona!

Learn More

Related Posts

2024 Golf Outing Photos

2024 Golf Outing Photos

We would like to thank all participants, doners and sponsors for making this years golf outing a success, hope to see you all next year. Photo by: Endrina Berisha

read more

0 Comments